Žloutky oddělíme od bílků. Bílky vyšleháme, přidáme cukr a šleháme do pevné lesklé pěny. Zašleháme žloutky, olej a nakonec zlehka mouku smíchanou s kypřícím práškem.
Vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme při 170 °C dorůžova, asi 20 min.
Jablka pokrájíme na malé kousky, dáme do hrnce, zalijeme polovičním množstvím vody a 5 minut povaříme. Ve zbylé vodě rozmícháme pudink a cukr a vlijeme k jablkům. Povaříme do zhoustnutí. Ihned nalijeme na upečený korpus a necháme zcela vychladit.
Tvaroh smícháme s cukrem a ušlehanou šlehačkou. Naneseme opatrně na vychlazenou jablečnou náplň. Můžeme posypat skořicí nebo čokoládou. Vychladíme a podáváme.